DUURZAME NANO TECHNOLOGIE VOOR VASTGOED, GEVELONDERHOUD

Duurzame Nanotechnologie is de oplossing voor tal van problemen qua onderhoud, reinigingen van nieuw en oud vastgoed. BrightNano heeft Nano Cleaners met extreem goede en bijzondere eigenschappen, deze reinigers hebben bijzondere eigenschappen. Hierdoor is reinigen gemakkelijker.


Met de Nano Coatings van BrightNano kunt u uw vastgoed van nok tot fundering, binnen en buiten beschermen tegen tal van vervuiling en aanslag invloeden van mens en milieu. Bescherming tegen verkleuring van uw vastgoed, zorgen voor minder vocht indringen en betere isolatie, besparingen op onderhoud en reinigingskosten zijn slechts enkele voorbeelden die BrightNano Nano Technologie Solutions voor u kan betekenen.

De stand van zaken
Nanotechnologie is inspirerende techniek waar we nog veel over zullen horen. Er zijn tal van interessante ontwikkelingen en toepassingen. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld: Nano Technologie in Zonnepanelen, Anti Oxidatie Coatings voor metaal constructies, of een revolutionair asbestbindmiddel voor het beperken van vezelemissie tijdens een asbestsanering.  Voor een sublieme binding van asbestvezels, voor het langdurig conserveren van asbesthoudend materiaal. Getest door Stella Analyse.

Informeer naar de oneindige mogelijkheden en de nieuwste ontwikkelen van BrightNano Nano Technologie Solutions.
Email: info@brightnano.eu