SCHOON.. SCHONER.. BRIGHTNANO, OPLEVERINGSSCHOONMAAK!

Eindelijk het is zover, uw woning / bedrijfspand is ‘bijna’ klaar! Zo mooi als alles is geworden, maar het is vaak vuiler dan het ooit nog weer zal worden, want een verbouwing of renovatie zorgt voor flink wat bouwstof en rommel. Fijnstof, cementsluier, verfdruppels waar ze niet horen.. Vaak is het daarom nodig om alles goed schoon te maken voordat u pas echt kan genieten van uw nieuwe aanwinst, keuken, badkamer, woonkamer en/of kantoor/school/werk-ruimte.

Onze Nanoreinigingsschoonmaakspecialisten weten precies hoe zij de verf en cementsluier van uw badkamertegels moeten verwijderen of hoe zij de vet resten uit uw keuken kunnen verwijderen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde materialen en middelen om de schoonmaak op een hoog kwalitatief en juiste manier uit te voeren.

Onze diepte reiniging heeft niet alleen als voordeel dat uw nieuwe keuken, badkamer, werkruimte er stralend fris en schoon uitziet, het is ook mogelijk om vele oudere objecten weer tot ‘nieuwstaat’ schoon te maken.

U herinnert zich vast nog wel hoe mooi bijvoorbeeld uw keuken was en hoe helder stralend en glimmend schoon het rvs was, u poets als de beste maar u neemt het ‘schoon’ als gewoon maar het is niet meer zoals u zich herinnert, het is ook niet nieuw meer dus u legt u erbij neer. Todat u de producten en diensten van BrightNano ontdekt heeft! Want ook uw jonge / oude keuken kan elke dag schoon, fris, stralen en glimmen als nieuw!

Maar bij schoonmaken als nieuw blijft het niet, met BrightNano Coatings kunnen we deze ‘nieuw’, ‘als nieuw’ look beschermen. Door het aanbrengen van onze anti bacteriële, vuilwerende ‘nano coating’ beschermd u uw ‘nieuw’ look, uw zal steeds weer complimenten krijgen van uw bezoek.

Men zal zich afvragen hoe u het zo schoon kan houden na al die maanden/jaren. U zal merken dat het schoonmaken gemakkelijker gaat, maar vooral dat het schoon.. schooner.. BrightNano schoon zal zijn, keer op keer!

– Anti bacteriële werking
– Gemakkelijker te schoon te houden
– Biologisch Afbreekbaar
– Lange duurzame bescherming
– Bescherming tegen diepte vuil indringen
– Geen chemische of sterke schoonmaakmiddelen meer nodig
– Gemakkelijk te reinigen, gewoon met water